Lej en økonomichef

En stærk økonomifunktion er fundamentet for en sund virksomhed.

Ved at få en økonomichef tilknyttet virksomheden på lejebasis, er det muligt at få løftet virksomhedens økonomistyring op på et professionelt niveau, hvilket giver bedre indtjening, større bundlinje og en stærkere likviditet.

Dog ses det ofte, at specielt mindre og mellemstore virksomheder, driver virksomheden uden egentligt at kende resultaterne af det de går og laver. Tit har de ikke størrelsen til at ansætte en økonomichef og må derfor enten nøjes eller helt undvære vigtige ressourcer og kompetencer.

Men der er ingen grund til at nøjes eller undvære!

Lej en økonomichef hos Seize.

Seize skræddersyer en løsning til din virksomhed, så du kan have din egen økonomichef tilknyttet i det omfang der lige passer til din virksomhed.

Det udvikler og optimerer din virksomhed, og du betaler kun så længe du har behovet.

Økonomichefens opgaver vil typisk være indenfor følgende kategorier:

  • Du føler, at alle ressourcer i din virksomhed optages af daglig drift og brandslukning, så der ikke er tid til udvikling, optimering og ledelse
  • Du mangler support, rådgivning og sparring i den daglige drift
  • Du har en bogholder/regnskabsassistent, men mangler en skarpere vinkel og analyse på din virksomheds indtjeningsevne, omkostningsstruktur, risikoprofil, finansiering og udviklingspotentiale

Indfør en professionel økonomistyring i din virksomhed, lej økonomichef og opnå den bedste ROI.

Virksomhedens omkostning til en flyvende økonomichef betales tilbage via bedre indtjening, bundlinje, likviditet og mindre risici.

Scroll to Top