Om Seize

Seize ejer og grundlægger, Bitten Hartmann.

Personligt holder jeg af at få ideer til hvordan man kommer nemmere omkring i hverdagen. Jeg er god til at bygge bro mellem det forretningsmæssige over til alt, lige fra de lavpraktiske til de mere avancerede sammenhænge i en virksomhed.

Mit liv er drevet af ideer, de har fulgt mig siden jeg var lille, og det vil de også gøre fremadrettet. Det at stå på mål for den gode ide, er det der kendetegner mig og min måde at arbejde på.

Jeg synes det er sjovt at se nye vinkler og sammenhænge, være parat til at vende den og sige ”hvad nu hvis” eller ”ku´ det ikke være vildt hvis vi gjorde” - og jeg er så privilegeret, at jeg kan arbejde med noget som er så stor en del af min personlighed.

Økonomi og tal har ligeledes været en stor del af det jeg altid har holdt af – så hvorfor ikke forene de 2 komponenter? – det giver ikke en typisk profil på en person der arbejder med regnskaber og økonomi, men det giver en spændende profil, der både kan arbejde i detaljen og i det mere overordnede perspektiv.

De seneste par år er Seize vokset fra en enkelt mandsvirksomhed til nu at have en række dygtige og dedikerede medarbejdere.

Resultatet af det arbejde mine medarbejdere og jeg udfører, er med garanti af høj kvalitet og ekspertise, og du finder med sikkerhed en engageret medarbejder hos Seize som er klar til at servicere og ”spare”, til glæde for dig og din virksomhed.

Scroll to Top