Medarbejdere

Bitten Hartmann

Direktør Tlf. 5555 0044 bitten@seize.dk
Beskrivelse Bitten er stifter af Seize og arbejder med alle slags opgaver fra A-Z. Hun sørger for høj faglighed, og at vi har de mest effektive værktøjer og systemer, som imødekommer vores kunders krav og ønsker. Bitten kommer med mange års erfaring som regnskab- og økonomichef, og hun har en naturlig passion for optimering og systematisering. Ordentlighed er en vigtig værdi for Bitten, som både skinner igennem over for medarbejdere og kunder.

Helle Wiinberg

Regnskabsassistent Tlf. 5555 1044 helle@seize.dk
Beskrivelse Helle er vores humørbombe, intet kan gøre hende i dårligt humør. Hun løser alle opgaver hun får med smil på læben, og man kan se det igennem telefonen. Helle har en stor faglig stolthed og går til opgaverne med ihærdighed og altid med kundens ønsker i fokus. Erhvervserfaringen kommer fra mange år med salg, markedsføring, ledelse og regnskab fra en bred vifte af brancher. Helle er en teamplayer og vi elsker at have Helle omkring os i det daglige

Lyudmyla Shkrabalyuk

Regnskabsassistent Tlf. 5555 1244 lyudmyla@seize.dk
Beskrivelse Lyudmyla er ihærdig, arbejdsom, og har stort gå-på-mod på opgaverne. Lyudmyla har flere års erfaring med bogføring, betalinger og afstemninger og kommer fra et lignende job på et revisionskontor. Her er rutinerne vigtige, og opgaverne bliver udført til tiden. Hun kan godt lide, der er orden i sagerne, og er en vigtig del af vores team her.

Janne Thomsen Nielsen

Regnskabsassistent Tlf. 5555 1344 janne@seize.dk
Beskrivelse Janne har mange års erfaring som bogholder og regnskabsassistent. Janne arbejder effektivt og sikkert med opgaverne på kontoret, og bidrager positivt med systematik og høj faglighed.
Scroll to Top