Kunderne siger

Seize har mange tilfredse kunder.

Læs udtalelser fra nogle af dem herunder.

Jeg har haft den fornøjelse, at ansætte samt efterfølgende arbejde sammen med Bitten Hartmann. Bitten arbejdede både som Controller og senere som Økonomichef.
Bitten har en stor viden indenfor controlling og økonomistyring, både på meget detaljeret plan såvel som generelt og strategisk. Hun håndterede implementering af nye rutiner og processer; Activity Based Costing (ABC), såvel som var hoveddrivkraften i Finance implementeringen af nyt ERP system (Oracle).
Bitten mestrer ligeledes flere IT detaljer, såsom programmering i Excel med VBA, har database forståelse samt viden om SQL udtræk.
Ligeledes er ord som ansvarsbevist, punktlighed, nøjagtighed, ære og professionel, beskrivelser som jeg mener er korrekt dækkende for Bittens tilgang til de opgaver hun påtager sig.
 
Danny Stjerne
Global Director, Taconic Biosciences A/S

Jeg bruger Bitten som regnskabschef i mit VVS firma, som i dag omsætter for 20 mill.
Min kontordame på 32 timer om ugen, tager sig af vores daglige bogføring og faktureringer.
Bitten tager sig af de månedlige balancer og vores års budgetter, samt deltager i de 4 årlige bestyrelsesmøder, hvor hun gennemgår økonomien.
Efter at Bitten er startet, har vi fået fuldstændig styr på vores økonomi, vi har fået fokus på indtjeningen og jeg kan holde fokus på det jeg er god til og kan lide, så vi driver i dag en god VVS forretning
Bitten er en af de bedste investeringer jeg har gjort.

Jesper Sørensen 
Bad Experten A/S

Hvis du gerne vil have styr på dit bogholderi, så er du kommet til rette sted.
Engell & Ko har gennem det seneste år benyttet sig af Seize, og vi kan meget varmt anbefale virksomheden.
Her er en forståelse og en grundighed ud over det sædvanlige.
Det er yderst behageligt at møde en samarbejdspartner, som forstår vores verden, og formår at sætte struktur på vores økonomi.

Bettina Engell
Engell & Ko ApS

Vi er en mindre enkeltmandsejet virksomhed, som er under stadig udvidelse.
Igennem det seneste års tid har vi jævnligt benyttet os af Bittens ekspertise – det være sig alt fra oprettelse af lagerlogistik, hjælp til den daglige bogføring, teknisk hjælp til vort regnskabsprogram, økonomistyring samt hjælp til udarbejdelse/gennemgang af årsregnskab.
 
Bitten er yderst kompetent og en meget behagelig person at arbejde sammen med. Hun forstår at lytte til vores behov, og forklare komplicerede sammenhænge på en let forståelig måde, der gør os i stand til at bruge det i praksis.
 
Det sparer os tid i hverdagen, at vi nu har ét sted, hvor vi ringer hen – Bitten har kunnet hjælpe os med alle de spørgsmål/problemstillinger, vi har haft.
 
 
Vi kan varmt anbefale Seize til store såvel som små opgaver.
 
Marlene Tranberg,
Tranberg Storkøkken

Jeg har arbejdet i restaurations branchen i 23 år og har desværre altid problemer med revisorfirmaer. Jeg har tidligere arbejdet med nogle af de store firmaer som PWC og Deloitte, sidste nævnte havde jeg en del problemer med, og valgte derfor at skifte til Bitten Hartmann, som jeg fik anbefalet af en god ven. Bitten Hartmann’s effektive og hurtige arbejde, samt den tydelige kommunikation, har gjort at vi har opbygget et stærkt tillidsbånd og jeg vil anbefale dem til enhver”.

Joe Ibrahim
Café & Ristorante Valencia

Jeg bruger Seize til det der bare skal være styr på, når man har egen virksomhed - men som jeg hverken er god til eller egentlig synes jeg har tid til. 
Bitten er fleksibel i hendes måde at løse opgaver på; hun er altid hurtig til at svare på spørgsmål, og leverer uden undtagelse til tiden.  
Jeg er meget glad for, og tryg ved den hjælp jeg får fra Seize og vil til enhver tid anbefale Seize til andre.

Christina Støvring Johnsen
Cand. Psych. aut.

Scroll to Top