Menu Luk

Cereda

Seize er medlem af Cereda

– en brancheorganisation for regnskab og økonomi

Som medlem af Cereda er Seize omfattet af nogle særlige krav til løbende at ajourføre vores kompetencer. Vi er godkendt af sekretariatet fra Cereda og har fået en fornem udtalelse fra den revisor der godkender vores samarbejde.

Vi tager samarbejdet med Cereda meget seriøst, da det er vores kunders garanti for en høj kvalitet, kombineret med en ansvarlig virksomhedsledelse. Vi er endvidere forsikret gennem vores medlemskab hos Cereda, hvor vi har tegnet en professionel rådgiveransvarsforsikring via HDI Gerling. Du finder forsikringsbetingelserne på cereda.dk eller ved at kontakte os her på siden.

Den 1. november 2018 ændrede Foreningen af Freelance Bogholdere (FFB) navn til Cereda. Dette skete som et led i en mere professionel brancheorganisation med en ny mission med fokus på at favne regnskab og økonomi mere bredt. Derfor signalerede det nye navn og logo et væsentligt skifte i organisationens udtryk og tilgang til markedet.

One Team med Cereda

Ceredas strategi er døbt One Team og denne har til formål styrke Cereda som organisation, der dækker alle der beskæftiger sig inden for controlling, revision og regnskab, samt bogholdere, konsulenter, økonomichefer og andre med regnskabsbaggrund. Derfor var en navneskiftet også en væsentlig faktor i foreningens visuelle identitetsændring.

Hvorfor Cereda?

Som organisation eksisterer Cereda for at øge medlemmernes konkurrenceevne og samtidig øge fokus på den almindelige udvikling i regnskabsbranchen. Dette støttes op om ved at udbygge positionen som naturlig samarbejdspartner, der gør en forskel via råd og vejledning.

“Vi skal i højere grad være med til at sætte dagsordenen, tiltrække unge til faget og sikre en høj kvalitet inden for branchen”, siger bestyrelsesformand for Cereda, Bitten Hartmann. “Og vi går selv forrest ved at ville stille krav til vores medlemmer om certificeringer og efteruddannelse. Kunderne skal føle sig trygge”.

Som medlem af organisationen støtter vi op om dette vigtige budskab og vi uddanner derfor løbende vores medarbejdere efter de regler der gælder i brancheorganisationen Cereda. Kontakt os gerne for spørgsmål til ovenstående eller kontakte cereda via www.cereda.dk.

Cereda er en brancheorganisation med mere end 450 medlemmer. Dens mission er at favne regnskab og økonomi bredt til gavn for sine medlemmer – ved at være der. Det sker ved at tilbyde faglige kurser, sparring, rabataftaler og andre gode medlemsfordele.